Het is bijna zover…

Het is bijna zover…

Het schiet al weer op, over een paar weken gaan we weer kamperen in Woudenberg. Het thema dit jaar is ‘Prijs je gelukkig’, bij dit thema zal iedereen vast wel zo zijn of haar idee├źn hebben. Tijdens de avondsluitingen gaan we hierover nadenken.
Ondertussen weten veel mensen wel dat ook als je niet mee gaat kamperen, ook dagjesmensen van harte welkom zijn. Op Hemelvaartsdag is er ’s morgens een campingdienst en in de middag zijn er verschillende workshops. Op vrijdagavond is er een gezamenlijke BBQ. De mensen van de commissie zijn te herkennen aan een bordje bij hun campingplaats; kent u niemand waar u bij kunt aansluiten, dan kan bij hen ook een prima uitvalsbasis zijn. Het is wel belangrijk om zelf je stoel mee te nemen en wat te eten/drinken voor de BBQ.
Een tip voor de vrijdagmiddag: de GZB organiseert ‘Met blote voeten op pad’ bij het Henschotermeer van 14.00 tot 16.00 uur voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Zie www.gzb.nl/doe-mee/met-blote-voeten-op-pad.
Wij kijken er naar uit en prijzen ons gelukkig dat we met elkaar gemeente mogen zijn, ook tijdens de Boven Alles Uit-dagen!

Reacties zijn gesloten.