Boven Alles Uit dagen gaan niet door

Boven Alles Uit dagen gaan niet door

Zoals bekend heeft het kabinet besloten tot verlenging van de maatregelen rond het coronavirus, waarbij sommige regels gelden tot 28 april en anderen tot 1 juni 2020.

In die tussentijd zijn ook de Boven Alles Uit dagen gepland (20-23 mei). De richtlijnen / voorwaarden die aan het kamperen zijn verbonden (deze zijn o.a. vermeld op de website van de Heigraaf) maken fysieke nabijheid als groep/gasten lastig zo niet praktisch onmogelijk. Ook zien wij de risico’s op besmetting niet weggenomen vóór 20 mei 2020.

Dit betekent dat wij het op dit moment niet verantwoord vinden om met de groep uit de Sliedrecht rond Hemelvaart te kamperen op vakantiepark De Heigraaf.

Wij betreuren de situatie en zouden het graag anders zien. Mocht de persconferentie van het kabinet in de week voorafgaande aan 28 april 2020 een geheel ander licht werpen op de situatie, dan treden wij, conform de afspraak, in contact met de campingeigenaar.

Gezien echter de onzekerheid en de vragen die kampeerders ons nu stellen, nemen wij het zekere voor het onzekere en hebben besloten te stoppen.

Reacties zijn gesloten.