Over de BAU-dagen

Over de BAU-dagen

Heerlijk kamperen met gemeenteleden, even tijd voor een praatje met een gemeentelid die je alleen van gezicht kent, een goed gesprek bij het kampvuur, genieten van een ontbijt in het ochtendzonnetje, een bakkie bij de buren, een avondsluiting, samen zingen… Dat kan allemaal tijdens de Boven Alles Uit-dagen!

Ook in 2024 hopen we de BAU-dagen weer te kunnen organiseren op Camping de Linie in Opheusden. Het is de bedoeling dat je je eigen tent, vouwwagen, caravan of camper meeneemt en dat je voor je eigen ‘natje en droogje’ zorgt.

De sfeer tijdens de BAU-dagen is ontspannen en heel gemoedelijk. Het kamperen start altijd op de woensdagmiddag/-avond voor Hemelvaartsdag. Deze middag komen de meesten aan op de camping. Tijdens de BAU-dagen is er de mogelijkheid van alles te doen, zoals een Amerikaans koffiebuffet, workshops, een BBQ en elke avond is er een avondsluiting. Niets moet, alles mag! Officieel eindigen de BAU-dagen op zaterdagmorgen, maar sommigen kunnen er geen genoeg van krijgen en blijven nog een paar dagen langer!

We maken gebruik van een speciaal arrangement van woensdagmiddag 8 mei t/m maandag 13 mei. Dit arrangement kost € 125 per kampeerplek, daarnaast betaal je een extra bijdrage van € 5 per persoon. Het maximum aantal personen per kampeerplek is 6. Net als vorig jaar krijg je geen factuur van de camping maar dient dit bedrag overgemaakt te worden naar het Boven Alles Uit rekeningnummer. De details hierover staan in de bevestigingsmail die je ontvangt na de inschrijving. Wil je al eerder aankomen of langer blijven dan kan dat in overleg met de camping ook, boek dan alleen de extra dagen bij de camping.

Huisjes

Aan de niet-kampeerders is ook gedacht. Op de camping is een beperkt aantal huisjes beschikbaar, namelijk: 2 appartementen, een trekkershut, een 6-persoonshuisje en een 4-persoonshuisje. Deze kunnen tot 10 maart geboekt worden via de site van de camping. Geef bij het boeken aan dat je bij de groep uit Sliedrecht hoort. Telefonisch kan dit ook via 0488-48 12 14. Als je een huisje boekt wil je dan ook het inschrijfformulier invullen zodat wij als commissie hiervan op de hoogte zijn en we jullie ook kunnen betrekken bij de communicatie.