Over de BAU-dagen

Over de BAU-dagen

Heerlijk kamperen met gemeenteleden, even tijd voor een praatje met een gemeentelid die je alleen van gezicht kent, een goed gesprek bij het kampvuur, genieten van een ontbijt in het ochtendzonnetje, een bakkie bij de buren, een avondsluiting, samen zingen… Dat kan allemaal tijdens de Boven Alles Uit-dagen!

Als sinds de allereerste editie hebben we als Hervormde Gemeente Sliedrecht gekampeerd op camping De Heigraaf in Woudenberg. Helaas kon dit vanwege corona in 2020 en 2021 niet doorgaan. Voor 2022 hopen we de BAU-dagen wel weer te kunnen organiseren. Door omstandigheden kan dit niet meer op onze vertrouwde stek in Woudenberg maar gelukkig hebben we een nieuwe locatie gevonden waar we met onze grote groep terecht kunnen. Het is de bedoeling dat je je eigen tent, vouwwagen, caravan of camper meeneemt en dat je voor je eigen ‘natje en droogje’ zorgt. Er zijn ook een aantal trekkershutten en vakantiehuisjes te huur.

De sfeer tijdens de BAU-dagen is ontspannen en heel gemoedelijk. Het kamperen start altijd op de woensdagmiddag/-avond voor Hemelvaartsdag. Deze middag komen de meesten aan op de camping. Tijdens de BAU-dagen is er de mogelijkheid van alles te doen, zoals een Amerikaans koffiebuffet, workshops, een BBQ en elke avond is er een avondsluiting. Niets moet, alles mag! Officieel eindigen de BAU-dagen op zaterdagmorgen, maar sommigen kunnen er geen genoeg van krijgen en blijven nog een paar dagen langer!

Meer informatie volgt nog over het arrangement, prijzen, locatie e.d. Als we deze informatie hebben zullen we dat weer communiceren via deze site en de Kerkklets app. Wat we al wel weten zijn de data dus reserveer 25 – 28 mei 2022 alvast in je agenda!