BAU-dagen

BAU-dagen

Heerlijk kamperen met gemeenteleden op het kampeerterrein van camping De Heigraaf in Woudenberg. Even tijd voor een praatje met een gemeentelid die je alleen van gezicht kent, een goed gesprek bij het kampvuur, genieten van een ontbijt in het ochtendzonnetje, een bakkie bij de buren, een avondsluiting, samen zingen… Dat kan allemaal tijdens de Boven Alles Uit-dagen!

Op de camping is al een groot veld gereserveerd; het Hooiland. Het is de bedoeling dat je je eigen tent, vouwwagen, caravan of camper meeneemt en dat je voor je eigen ‘natje en droogje’ zorgt. De sfeer is ontspannen en heel gemoedelijk. Misschien ben je nog nooit mee geweest, juist dan is het leuk om het eens te proberen!

Het kamperen start altijd op de woensdagmiddag/-avond voor Hemelvaartsdag. Deze middag komen de meesten aan op de camping. Tijdens de BAU-dagen is er de mogelijkheid van alles te doen, zoals een Amerikaans koffiebuffet, workshops en een BBQ. Elke avond is er een avondsluiting en op Hemelvaartsdag is er de mogelijkheid de campingdienst bij te wonen. Niets moet, alles mag! Officieel eindigen de BAU-dagen op zaterdagmorgen, maar sommigen kunnen er geen genoeg van krijgen en blijven nog een paar dagen langer!

De Heigraaf biedt voor 2020 weer een Hemelvaartarrangement aan van woensdagmiddag 20 mei t/m maandagochtend 25 mei; een kampeermiddel en vier personen voor € 143. Voor meer informatie over de prijzen, verwijzen we naar de website van de camping: www.heigraaf.nl.
Daarnaast zijn er op de camping ook mogelijkheden om een huisje of stacaravan te huren. Een nadeel kan zijn dat je dan niet dicht bij ons kampeerveld staat. Er zijn een aantal gemeenteleden die dit al eerder hebben gedaan, zij ervaarden dit niet als een groot probleem.