Over de BAU-dagen

Over de BAU-dagen

Heerlijk kamperen met gemeenteleden, even tijd voor een praatje met een gemeentelid die je alleen van gezicht kent, een goed gesprek bij het kampvuur, genieten van een ontbijt in het ochtendzonnetje, een bakkie bij de buren, een avondsluiting, samen zingen… Dat kan allemaal tijdens de Boven Alles Uit-dagen!

Als sinds de allereerste editie hebben we als Hervormde Gemeente Sliedrecht gekampeerd op camping De Heigraaf in Woudenberg. Helaas kon dit vanwege corona in 2020 en 2021 niet doorgaan. Voor 2022 hopen we de BAU-dagen wel weer te kunnen organiseren. Door omstandigheden kan dit niet meer op onze vertrouwde stek in Woudenberg maar gelukkig hebben we een nieuwe locatie gevonden waar we met onze grote groep terecht kunnen: Camping de Linie in Opheusden. Het is de bedoeling dat je je eigen tent, vouwwagen, caravan of camper meeneemt en dat je voor je eigen ‘natje en droogje’ zorgt.

De sfeer tijdens de BAU-dagen is ontspannen en heel gemoedelijk. Het kamperen start altijd op de woensdagmiddag/-avond voor Hemelvaartsdag. Deze middag komen de meesten aan op de camping. Tijdens de BAU-dagen is er de mogelijkheid van alles te doen, zoals een Amerikaans koffiebuffet, workshops, een BBQ en elke avond is er een avondsluiting. Niets moet, alles mag! Officieel eindigen de BAU-dagen op zaterdagmorgen, maar sommigen kunnen er geen genoeg van krijgen en blijven nog een paar dagen langer!

We maken gebruik van een speciaal arrangement van woensdagmiddag 25 mei t/m maandag 30 mei. Dit arrangement kost € 125 voor het hele gezin of groep van max. 6 personen inclusief kampeermiddel en een auto. Anders dan voorgaande jaren krijg je nu geen factuur van de camping, maar dient dit bedrag overgemaakt te worden naar het Boven Alles Uit rekeningnummer. De details hierover staan in de bevestigingsmail die je ontvangt na de inschrijving.

Aan de niet-kampeerders is ook gedacht. Op de camping is een beperkt aantal huisjes beschikbaar, namelijk: 2 appartementen, trekkershut, 6-persoonshuisje en 4-persoonshuisje. Deze kunnen tot 10 maart geboekt worden via de site van de camping. Geef bij boeken aan: de groep BAU dagen Sliedrecht. Voor reservering kan je ook contact opnemen met de camping via telefoonnummer 0488-48 12 14. Als je een huisje boekt wil je dit dan ook per e-mail doorgeven aan zodat wij als commissie hiervan op de hoogte zijn en we jullie ook kunnen betrekken bij de communicatie.